Over(de)vloed

Geplaatst op

4 Juni een dag van overvloedig veel zon, wind, mooie luchten, mooie mensen & goede gesprekken, enthousiasme, eten&drinken en veel.. heel veel muziek.

 Op het festival devanovervloed was een groot singer-songwriters evenement georganiseerd door onder andere de muzikale en creative geesten van  @roodehaanlive en @waddenfun. Deze dag traden ongeveer 30 artiesten op in een wonderschone omgeving op het terrein van staatsbosbeheer  in het Lauwersmeer.

 Het was de programmeur Teus gelukt om een gevarieerd programma te maken zodat de bezoekers konden genieten van vertrouwde klanken maar ook verrast konden worden door muziek die men niet zelf zou opzetten maar wellicht na dit bezoek wel. Voor mij persoonlijk viel de band Sväva in de categorie vertrouwd. Het is mooi om te zien dat deze band in de loop der jaren erg is gegroeid en waarschijnlijk binnenkort ook van landelijke bekendheid kan gaan genieten. In de categorie verrassingen viel zeker Douwe Dijkstra & de sneue vertoning. Dit tweetal is meer dan muziek alleen het is een beleving met een hoog humoristisch-morbide gehaald, een aanrader. In de categorie verrassingen viel voor mij zeker de in Tolbert geboren Joost Dijkema. Mooie man die alles kan met zijn gitaar.

Ik hoop dat dit mooie initiatief van een singer-songwriter festival het Lauwersmeer in 2017 zijn tweede editie kan gaan beleven

festivaloverdevloed-6

festivaloverdevloed-5

festivaloverdevloed-10