TT Run Assen

Geplaatst op

henkhuizenga.nu_tt_RUN-8

Uiteindelijk gaat het om het motorgevoel

Dit was al snel duidelijk toen we vanaf de parkeerplaats door de tunnel naar de heilige paddock liepen. In de tunnel een oorverdovend motor lawaai uit de speakers en bij de ingang van de paddock joelende mooie meiden. Op het midden terrein de gebruikelijke eterij en andere zaken. Verder veel, heel veel trucks van de diverse GP teams die al gearriveerd waren voor de TT van Assen de 27ste juni. Je mocht overal lopen door de pits en de tribune aan de overkant. Het deed mij denken aan onze weekeinden naar Rock am Ring. Een zeer groot muziekfestival gehouden op het autocircuit de Nürburgring in de Eiffel. Zoiets zou hier ook prima kunnen.

De lopers werden voorafgegaan door skeeleraars en een kids run. Daarna kon iedereen de start en finish betreden. Na een gedegen warming-up werden ze weggeschoten en onder begeleiding van een snelle motor en dito auto’s hun rondjes gaan draaien.

Het is ons zo goed bevallen dat wij zeker in 2017 weer terug komen of eerder tijdens een motor evenement, dit mede door de perfecte organisatie.