Spooktocht Zeerijp

Geplaatst op

De organisatoren van de spooktocht hadden mij vrij recent benaderd om hun evenement ” de spooktocht” vast te leggen. Tot dan was het evenement voor mij geheel nieuw. Ik wist niet wat ik kon verwachten. In de voorbespreking bleek als snel dat dat vooral de vrijwiligers in het zonnetje gezet moesten worden en ik geheel vrij was om de vorm daarvoor te kiezen.

Afgelopen weekeinde (15 en 16 November) was het zover, aangekomen op de locatie bleek het vele malen professioneler was dat ik van te voren gedacht had. Een strakke planning, taken en verantwoordelijkheden en niet onbelangrijk, een goede catering. Het contact met de vrijwilligers was fijn, veel gesproken over hun rol in de spooktocht en hun zelf uitgedachte act. In mijn rol als fotograaf bleef ik op de achtergrond om de gang van zaken niet te beïnvloeden maar ook om natuurlijke beelden te kunnen maken.

Hieronder een aantal beelden, meer kunt u zien op de website van de spooktocht “spooktocht 2019”